لعنت به این سئو

فارغ از استیل و کلمات کلیدی

لعنت به این سئو

فارغ از استیل و کلمات کلیدی

لعنت به این سئو

خوش دارم که در نیمه های شب در سکوت مرموز آسمان و زمین به مناجات برخیزم. با ستارگان نجوا کنم و قلب خود را به اسرار ناگفتنی آسمان بگشایم. آرام آرام به عمق کهکشانها صعود نمایم، محو عالم بی نهایت شوم . از مرزهای علم وجود در گذرم و در وادی ثنا غوطه ور شوم و جز خدا چیزی را احساس نکنم.
از پشت پنجره ی اتاق
از پشت پرده خاطرات غمزده
یاد تو
چه دلنشین و خنک
این جان خسته را نوازش می دهد
باد می آید و انگار تویی می گذری

پیام های کوتاه

تقوا که فقط پ*رن ندیدن نیست

دوشنبه, ۲۸ آذر ۱۴۰۱، ۱۱:۴۱ ب.ظ

ببین عزیزم تو نمیتونی جلوی احساسات رو بگیری. مانع جلوش بزاری پس از برخورد با دیوار سرکوب و انکار و نادیده گرفتن و مابقی مکانیزم های دفاعی ذهن، به چاه ناخودآگاهت سقوط میکنه. اونجا هم بره بوش میزنه بیرون و بدون اینکه متوجه بشی افکار و رفتار و وجنات و تعاملاتت رو به گند میکشه. تو نمیتونی احساسات منفیت رو دور بزنی و فقط و دایما احساس مثبت داشته باشی. باید احساسات منفیت رو مشاهده اش کنی. باید ی شب وقتی همه خواب بودند، چای اماده کنی، چراغ مطالعه رو روشن کنی و رسما از احساسات منفیت دعوت به عمل بیاری به صرف چای و شیرینی. بشینی به حرفاش گوش بدی و همینطوری بر و بر نگاهشون کنی فقط.بگی اوکی، آخی ، چه افسوسی خوردی، عجب ناله و دردی، بمیرم الهی چقدر دپرس و نا امید. اصن برای اینکه دلش رو به دست بیاری دو تا اشک هم پاش بریزی.بعدش هم بگی تموم شد؟ خوش اومدی. حالا برین و تا دعوتتون نکردم پاتون رو دیگه در سراچه ذهنم نزارین. این میشه مدیتیشن و تقوای ذهن!میگن دزدی که فقط از دیوار مردم بالا رفتن نیست، همونطوری هم میشه گفت تقوا هم که فقط پ*رن ندیدن نیست. یکی از مهم ترین تقواها، تقوای ذهنه. یعنی بگی من فقط به چیزی که میخوام و اراده میکنم بتونم به صورت مستمر و عمیییییییییییییییییق فکر کنم. این میشه تقوای ذهن که خارجی ها بهش میگن Mindfulness.

نظرات  (۳)

  • ثنا بانو
  • من هیچ وقت نفهمیدم این قضیه ی سرکوب نکردن احساسات چیه. این که باهاش روبرو بشید و ببینیدش.
    پاسخ:
    تماشاکردن درون و احساسات از جمله مدیتیشن های خیلی موثر در تقویت ذهن و کسب ارامش درونیه. عبور سیال خیال و احساسات.ذهن مثل ی بچه بازیگوش کارش اینه که ترس های آینده و حسرت های گذشته رو بیاره جلو چشم. این هم اقتضای طبیعتشه که برای حفاظت ما از خطرات انجام میده. اما خوب نباید رها شه ذهن.بلکه باید افسارش دست ما باشه از طریق مدیتیشن و هر وقت اراده کردیم به منفی جات مشغول شه، نه اینکه هر وقت اون دلش خواست بیاد و سراچه روح و روان رو آلوده کنه. در هر صورت قبول کردن اینکه ما نمیتونیم از دست احساسات منفی رها شیم، مصداق بارز مهربان بودن با خودمونه و این مهربانی و درک خود، اولین قدم در مدیتیشنه.
  • ثنا بانو
  • خب این که باز همون شد. اولش گفتی افسار ذهن روبگیریم و نذاریم منفی فکر کنه بعد گفتی نمیتونیم ان کار رو بکنیم و بپذیریم که منفی هم فکر بکنه. دقیقا اینا همونجایی هست که من نمیدونم راه درست چیه
    پاسخ:
    پیرمرد میگفت به منفی جات اعم از ترس از آینده و حسرت گذشته باید سر سجاده فکر کنی و به رب العالمین ارایه اش کنی و زمان حال مال خود خود خودت باشه:)
    علامه طباطبایی رسما تمرین مدیتیشن دادند در یکی از رساله هاشون. باورتون میشه؟ رسما فرمودند در تاریکی خیلی ریلکس بشینین و به یک صورت مثلا صورت الف فکر کنین و فقط رو اون تمرکز کنین و نزارین تصاویر دیگه ذهن رو مخدوش کنه. علامه میگه اولاش سخته، تصاویر دیگه ای هم در ذهنتون می آد، اما با تکرار و تمرین کنترل و افسار ذهن در دست شما قرار میگیرع و اون وقت این شمایین که تصمیم میگیرین کی به منفی جات فکر کنین و کی به مثبت جات.

  • ثنا بانو
  • درسته. سخنرانی های کنترل ذهن پناهیان هم دقیقا همین ها رو میگه بارها گوش کردمش.

    ارسال نظر

    ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
    تجدید کد امنیتی